Verzenden & retourneren

Verzenden:

Onze pakketjes worden elke dag na 17:00 uur aangeboden aan Post-NL of Kiala. Besteld voor 17:00? Dan leveren wij de volgende werkdag. Indien het product niet voorradig is wordt er contact met u opgenomen. N.B. : Deze levertijd geldt als indicatie en wij proberen dit altijd na te streven. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen. 

Ook kunt onze producten ook komen afhalen bij onze vestiging in Zwolle.

 

Retouren: 

Artikelen die u gekocht heeft via onze webshop kunnen geruild of geretourneerd worden. Retouren, als in ontbinding van de koop zoals wettelijk verplicht is voor aankopen via webshops, hoeven vooraf niet gemeld te worden en kunnen zonder opgaaf van reden verzonden worden naar het retouradres Led2B BV - Pascalweg 1, 8013 RC Zwolle. De verzendkosten zijn voor rekening van klant. Echter krijgt u wel de oorspronkelijk verzendkosten terug van Ledbel.

Het ruilen van de producten kan in overleg, tenzij het aantoonbare fouten onzer kant betreft.  Ook kunt voor ruilen en retourneren terecht op onze locatie in Zwolle. Ontbinden kan dus altijd maar wel onder de volgende voorwaarden:


- binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling
- het betalingsbewijs moet bijgevoegd zijn
- de artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels/prijskaartjes.
- Speciaal voor u bestelde of vervaardigde goederen kunnen niet retour; tenzij het een defect betreft

Het bedrag en eventueel betaalde verzendkosten ontvangt u retour binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel. Ledbel behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Ledbel of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.