Algemene voorwaarden Ledbel

Algemene voorwaarden
1. Het aanbod van de producten op www.ledbel.nl is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument heeft reeds plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling.Hierover wordt direct door Ledbel Webshop met de consument contact opgenomen.

2. Alle prijzen die vermeld zijn op www.ledbel.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Als u een bestelling geplaatst heeft, maar nog niet betaalt, nemen wij contact op over de bestelling.

4. De verzendkosten bedragen 6 EURO per zending. Bij verzendingen boven de 39,99 Euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.Deze verzendkosten betreffen de bestellingen binnen Nederland. Buiten Nederland kunnen de kosten hoger uitvallen.

5. De aflevering van uw bestelling gaat via Post-NL en volgt,in principe,binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling. Deze levertijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en Ledbel is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post-NL.

6. Artikelen die u gekocht heeft via onze webshop kunnen geruild of geretourneerd worden. Retouren, als in ontbinding van de koop zoals wettelijk verplicht is voor aankopen via webshops, hoeven vooraf niet gemeld te worden en kunnen zonder opgaaf van reden verzonden worden naar het retouradres Led2B BV - Pascalweg 1, 8013 RC Zwolle. De verzendkosten zijn voor rekening van klant. Echter krijgt u wel de oorspronkelijk verzendkosten terug van Ledbel.  Het ruilen van de producten kan in overleg, tenzij het aantoonbare fouten van onze kant betreft.  Ook kunt voor ruilen en retourneren terecht op onze locatie in Zwolle. Ontbinden kan dus altijd maar wel onder de volgende voorwaarden:

- binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling
- het betalingsbewijs moet bijgevoegd zijn
- de artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels/prijskaartjes.
- Speciaal voor u bestelde of vervaardigde goederen kunnen niet retour; tenzij het een defect betreft

Het bedrag en eventueel betaalde verzendkosten ontvangt u retour binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel. Ledbel behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Ledbel of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.

7. Ledbel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Ledbel zal uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden. Voor hosting is ledbel afhankelijk van SEOshop.nl.

8. Voor vragen over producten, diensten of de webshop kunt u altijd contact opnemen. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Vermeld aub uw email en/of telefoonnummer. 

Led2B BV
Pascalweg 1
8013 RC Zwolle

info@led2b.nl

KVK: 58809953
BTW nr: NL853192200B01